top of page

Vilkår og personvern

Les gjennom våre kjøpsvilkår for netthandel hos www.coachbenedikte.com.

Kontakt nettbutikken
Trenger du å kontakte nettbutikken? Send en e-post: benediktebjornes@hotmail.com

Benedikte Meberg
ORG NR.:
924 408 405 
Selger: Coach Benedikte / Benedikte Meberg

GJENNOMFØRING AV HANDEL

Gjennomføring av handel på www.coachbenedikte.com gjøres ved at du trykker "legg i handlevogn" på produktet du ønsker å kjøpe. Da vil varen lagres i din handlevogn, slik at du enkelt kan fortsette å handle eller gå direkte til kasse for betaling. Der velger du betalingsmåte, og deretter legger du inn din kontakt- og eventuell leveringsadresse. 

Når du har gjennomført en handel, godkjenner du og samtykker våre vilkår. Ved handel av en vare godkjenner du og samtykker produktets informasjon og merknader. 

PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER
I forbindelse med bestillingen, godtar du at Benedikte Meberg lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Benedikte Meberg vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart.

 

(Under Privacy Act, har du behov, en gang i året, retten til å være en del av den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev).

PRISER
Treningsprogrammer selges uten mva. hverken for deg som kjøper eller oss som selger. Våre priser kan variere og det tas derfor forbehold om prisendringer i forhold til markedet og andre faktorer. Det tas også forbehold om skrive-/trykkfeil på vår nettside.

KANSELLERING
Ved kansellering av en bestillingsvare vil det påløpe et transaksjonsgebyr på 10%. 

BETALING
Betalingsmetodene vi har er: VISA, MasterCard, PayPal. Dersom du som kunde betaler med kort vil kjøpesummen bli belastet samme døgn. 

LEVERING OG HENTING
Varen vil bli levert digitalt på e-post. 


ANGRERETT
Angreretten gjelder for nettbutikken, Coachbenedikte.com. Etter norsk lov (Angrerettloven) har kunder rett til å angre på et kjøp. Dersom du som kunde angrer på ditt kjøp hos oss må det meldes fra om dette innen 14 dager etter at varen er mottatt. 

ENDRING AV VILKÅR
Vi har forbeholdt retten til å endre vilkårene på denne nettsiden.

Oppdatert 29.03.22.

bottom of page