top of page

PERSONVERNERKLÆRING

Coach Benedikte samler inn og behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet. Informasjonen vi samler inn er for å optimalisere funksjon, brukeropplevelse og innhold. 

Vi samler inn informasjon via nettsider og andre brukersystemer som vi benytter oss av. Ved bruk av nettsiden til Coach Benedikte godtar du bruk av Cookies som vi bruker for å lagre informasjon til statistikk, bruker adferd, målrettet annonser og for å forbedre våre nettsider. 

Det er kun Coach Benedikte som tar i bruk informasjonen som samles inn. Coach Benedikte har rett til å endre retningslinjene for personvern. Hvis endringer tilkommer vil du få mail om dette. Godtar du ikke de nye retningslinjene vil du ha mulighet til å avslutte tjenesten med avtalt oppsigelsestid som normalt. Fortsetter du å bruke våre tjenester betyr dette at du har godtatt de nye retningslinjene. 

All informasjon som samles fra deg som klient oppbevares i vår database og våre gjeldende plattformer for produktet så lenge vi har deg som klient. Noe av informasjonen beholder vi så lenge vi ser det hensiktsmessig også etter endt samarbeid, i tilfelle du skulle ønske å bli kunde hos oss igjen ved en senere anledning. 

Informasjonen vil ikke bli delt med noen tredjepart utover dette under noen omstendigheter utover den valgte plattformen vi bruker for produktet. Informasjonen vil bli brukt til å skreddersy og lage opplegg innenfor trening og kosthold til deg som kunde. 

Om du skulle ha noen spørsmål send mail til coachbenedikte@gmail.com.

bottom of page